Δείτε τα πιο πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δέντρα…20+1 έξυπνες ιδέες!

Δειτε τα πιο πρωτοτυπα χριστουγεννιατικα δεντρα...20+1 εξυπνες ιδεες!

Για όσους έχουν αφήσει το στολισμό του σπιτιού για τελευταία στιγμή, είτε γιατί δεν υπάρχει χρόνος, είτε διάθεση…εδώ θα δείτε 21 πανεύκολες οικολογικές ιδέες για να φτιάξετε μόνοι σας ιδιαίτερα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια, που θα αλλάξουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας!

Είναι τόσο εντυπωσιακό όταν καταφέρνεις από το τίποτα, χρησιμοποιώντας ένα και μόνο υλικό να δημιουργείς κάτι τόσο εντυπωσιακό για τηΧριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού.

Τα παραφορτωμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα δεν είναι ότι καλύτερο…δεν ξεχωρίζεις καν τα χρώματα επειδή είναι τόσα πολλά μαζεμένα! Φυσικά ούτε το καραβάκ…ι, μπορεί να είναι Ελληνικό έθιμο αλλά ποιος το στολίζει στο σπίτι του;

Οπότε δείτε κάτι εναλλακτικό και πρωτοποριακό για τη διακόσμηση του σπιτιού, το οποίο να είναι δημιουργικό και οικονομικό μαζί.

Εδώ είναι  20 υπέροχες ιδέες για το σπίτι, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε και εσείς!

Τα DIY δεντράκια που προτείνουμε είναι φτιαγμένα από απλά καθημερινά υλικά, από τα οποία σίγουρα δεν θα μπορούσε να λείπει το ξύλο.

Δες τις προτάσεις μας και επέλεξε εκείνο που θα διακοσμήσει το σπίτι σου, αλλά και θα το θαυμάζουν όλοι σου οι φίλοι.

xristougenniatika dentrakia

Η πρώτη  πρόταση είναι αυτό εδώ το εξαιρετικό δεντράκι, το οποίο μπορείς να φτιάξεις από ύφασμα και γιρλάντα από στρας. Εναλλακτικά εγώ θα πρότεινα και την δαντέλα που θα το έκανε ακόμη πιο κομψό.

diakosmisi spitioudiakosmitiko tixouxristougenniatika dentrakiaxristougenniatikos stolismos

Βέβαια εννοείται ότι τα συγκεκριμένα που είναι από ξύλο, μας θυμίζουν πολύ περισσότερο το κλασσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο από ότι τα άλλα. Αν και μόνο κλασσικές δεν μπορείς να τις πεις αυτές τις εντυπωσιακές ιδέες.

Μπορείς απλά να στερεώσεις μερικά κλαδιά στον τοίχο, από το μικρότερο στο μεγαλύτερο και να τα ντύσεις με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια ή ακόμη και να ντύσεις μία ξύλινη σκάλα, με στολίδια και λαμπάκια.

diakosmitikaxartina stolidia ediva.gridees gia to spitixartino dentro

 

www.travelstyle.gr

 

Αφήστε μια απάντηση