Γεμάτοι οι τουριστικοί προορισμοί για τα Χριστούγεννα- Ποιες πόλεις επιλέγουν οι Έλληνες για τις διακοπές!

Γεματοι οι τουριστικοι προορισμοι για τα Χριστουγεννα- Ποιες πολεις επιλεγουν οι Ελληνες για τις διακοπες

Αρκετοί είναι και φέτος εκείνοι που θα επέλεξαν ολιγοήμερες διακοπές λόγω της εορταστικής περιόδου σε κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας, με τα επίπεδα πληρότητας των ξενοδοχείων να είναι και φέτος αρκετά υψηλά στους πιο γνωστούς και δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας.

Σύμφωνα με το imiresia.gr aν και η πληρότητα στους περισσότερους από τους δημοφιλείς προορισμούς είναι σε επίπεδα του 80% και άνω, προς το παρόν, υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια για όσους αποφασίσουν την τελευταία εβδομάδα να περάσουν εκτός τειχών τις εορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς ή των Φώτων.

Όσον αφορά το κόστος, οι τιμές κινούνται περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρσι και όπου υπάρχουν αυξήσεις είναι σχετικά μικρές και αποδίδονται, κατά κύριο λόγο στην αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ στο 13%. Επίσης, σε πολλές περιοχές οι ξενοδόχοι έχουν προχωρήσει σε πακέτα προσφορών.

Από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς που η πληρότητα αυτή τη στιγμή αγγίζει κατά μέσο όρο το 70% με 80% είναι η Αράχωβα, η Αρκαδία, η Δράμα, η Ευρυτανία, τα Γιάννενα, τα Καλάβρυτα αλλά και η Μαγνησία.

www.travelstyle.gr

Αφήστε μια απάντηση